1246461842_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Väsäsin tälläisen suklaakakun kun oli kovasti kuumaa päivä, kermakakkua en uskaltanut edes ajatella kun kuljetusmatka kakulle oli suht pitkä, tosin kuljetettiin yötä vasten jotta saa sen edes jossain kunnossa perille. Tein yhden suklaakirjan mukaan kakun ja täytteet joka on appelsiini-sitruunamousse, päällinen on belgialaista suklaata ja valmiista sokeritahnasta tein muottiin kukat, oli niin kuuma ettei jaksanut ruveta taiteilemaan, päälle suihkautin kultaista spräytä jonka tilasin englannista, tuon ruusumuotin ostin bake and bartystä. Raamattu on myös sokeripastasta. Ja ensi kertaa onnistui tuo temperointikin kun sain ukolta lahjaksi marmorilevyn. Oli se kyllä aika suuritöinen kun kaikki suklaat täytyi temperoida. Tässä se nyt on valmiina, saa antaa kommentia :))

1246518910_img-d41d8cd98f00b204e9800998e